icon

Training & Opleiding

Voordelen incompany & maatwerk

  • Afgestemd op uw organisatie
  • Kostenbesparend op uw locatie. Bespaar op uw reistijd en reiskosten
  • Trainen buiten reguliere kantoortijden 24/7 mogelijk
  • Opleidingen in meerdere talen mogelijk

Bedrijfsopleidingen en incompany trainingen op maat

Steeds meer bedrijven zien de toegevoegde waarde van bedrijfsopleidingen en -cursussen. Ook kleine en middelgrote bedrijven bieden tegenwoordig frequenter mogelijkheden tot het volgen van trainingen. Solutio heeft jaren ervaring met het verzorgen van een breed scala aan bedrijfsopleidingen en is graag uw partner bij het opleiden van uw medewerkers.

 

QSHE Bedrijfsopleidingen

Solutio verzorgt diverse professionele bedrijfsopleidingen op het gebied van Kwaliteit, Veiligheid, Arbo en Milieu (ook wel QSHE: Quality, Safety, Health and Environment). De inhoud van onze incompany trainingen maken wij voor u op maat en stemmen wij volledig af op uw bedrijf. Hierdoor is de inhoud van de training volledig toepasbaar op de werksituatie, in tegenstelling tot ‘standaard’ trainingen waarvan de inhoud voor een groot deel niet van toepassing is op de medewerkers.

We nemen u graag de totale zorg uit handen: vanaf het eerste contact tot en met certificaten en registratie. Hierbij heeft u te allen tijde één contactpersoon die  op de hoogte is van uw situatie.

 

Persoonlijk – efficiënt – effectief

Persoonlijke aandacht en zorg vinden we bij het organiseren van onze trainingen essentieel, omdat we zo de inhoud van de trainingen en opleidingen precies kunnen afstemmen op uw bedrijf en bedrijfsvoering. Soms is het bijvoorbeeld effectiever én efficiënter om een training op uw bedrijfslocatie te laten plaatsvinden. Met deze incompany trainingen op maat kan de inhoud direct gekoppeld worden aan de situatie op de werkplek en verbetert u de teamgeest/cultuur doordat de trainingen enkel onder eigen personeel worden gegeven. Daarnaast hoeven uw medewerkers niet onnodig lang te reizen en voelen zij zich meer op hun gemak in een bekende omgeving.

U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze trainingsruimte in Bergen op Zoom of zelf een locatie aandragen. Wij bieden hierbij volledige vrijheid in het kiezen van de locatie, zolang de benodigdheden voor onze opleidingsdocenten aanwezig zijn. Het spreekt voor zich dat uw agenda bij het inplannen van de opleidingen centraal staat. De trainingen op maat van Solutio zijn daarom ook 24/7 te plannen. Solutio biedt de mogelijkheid om buiten reguliere kantoortijden trainingen te volgen. Onze trainingen op maat kunnen ook tijdens ochtend-, middag- en avonddienst gevolgd worden. U heeft hierdoor alle vrijheid om de bedrijfsopleidingen te plannen.

 

Gegarandeerde kwaliteit

We garanderen dat onze opleidingen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. We werken namelijk samen met vaste opleidingsdocenten, die over ruime praktijkervaring beschikken. Door dit brede netwerk kunnen wij ook met spoed bedrijfsopleidingen verzorgen. Onze trainingen worden volledig op maat gemaakt, waardoor de inhoud direct toepasbaar is op de werksituatie en u er onmiddellijk de vruchten van kunt plukken. U heeft zelf invloed op de inhoud van de training, aangezien deze specifiek wordt afgestemd op bijvoorbeeld het bedrijfsterrein of de machine. Daarnaast zijn de bedrijfsopleidingen van Solutio in meerdere talen mogelijk.

Solutio kan trainingen en opleidingen verzorgen als onderdeel van een certificering, die door ons begeleid wordt door middel van het Plug-in Managementsysteem, maar u kunt ook los daarvan bedrijfsopleidingen door Solutio laten verzorgen. Onze opleidingsdocenten kunnen grote groepen tegelijk trainen of juist kleinere trainingen organiseren; ook voor BRZO bedrijven of bedrijven waarvan de medewerkers niet kunnen lezen en/of schrijven. Na afloop krijgen de medewerkers een certificaat, pasje of diploma als bewijs van deelname.

Neem contact op met Solutio

Wilt u meer weten of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@solutio.nl Bel ons: +31 164 234 003