icon

Referentie Dethon

Solutio ondersteunt Arbeidsintegratiebedrijf Dethon, bestaande uit +/- 500 medewerkers, bij het onderhouden van het VCA** en ISO 9001 managementsysteem.

Dethon heeft de KAM-zorg deels uitbesteed aan Solutio. De KAM-manager van Solutio is wekelijks bij Dethon aanwezig, voert KAM-overleg en fungeert als vraagbaak naar de medewerkers en directie op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Ook verzorgt Solutio de VGM-plannen en de veiligheidseisen voor de diverse projecten. Voorts het ondersteunen van het bedrijfsonderdeel Industrie met HACCP-adviezen en trainingen. Solutio is tevens betrokken bij het optimaliseren van het management- en documentatiesysteem met het oog op continuïteit en verbetering van de werkprocessen.

De professionals van Solutio hebben tevens een organisatieonderzoek uitgevoerd met aanbevelingen in een meerjarig(e) verbeter- & veranderplanning waarmee de organisatie en de KAM-functie met de inzet van slimmere technieken en instrumenten haar productiviteit kan verhogen.

‘Mede dankzij de professionele ondersteuning en advisering vanuit Solutio is Dethon in 2020, zonder non-conformities gehercertificeerd voor VCA** en ISO 9001!’
aldus Arbeidsintegratiebedrijf Dethon.

Bekijk alle referenties

Outsourcing KAM-management

Afgestemd op de behoeften met langdurige ontzorging

VGM-plannen

Geheel op maat en in overeenstemming met de opdrachtgever

Interne Audits

Training en/of volledige ontzorging

Diagnose van de procesprestaties in de praktijk

 

HACCP

Training, audit en/of advisering

Borging van voedselveiligheid

Organisatieadvies

Potentieel in kaart brengen met een praktisch toepasbaar verbetertraject

Altijd op maat!

Neem contact op met Solutio

Wilt u meer weten of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@solutio.nl Bel ons: +31 164 234 003