Ervaringen & referenties

Solutio begeleidt bedrijven die letterlijk de eerste spade nog in de grond moeten steken, maar helpt ook gerenommeerde organisaties die bijvoorbeeld hun werkprocessen willen finetunen, een kwaliteitscertificaat willen behalen, in willen schrijven voor een aanbesteding, ontruimingstekeningen nodig hebben volgens de laatste eisen of een RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie) willen laten uitvoeren. Eén ding hebben deze bedrijven gemeen: de ambitie om te groeien, om beter te worden. Solutio helpt graag! Zonder zorgen, met resultaat.

 

Opdrachtgevers

‘Chugoku Paints b.v. vindt het belangrijk om de privacy van haar medewerkers, leveranciers, klanten en prospects te beschermen. Solutio proces optimalisatie b.v. heeft in samenwerking met Chugoku Paints b.v. het bestaande privacy beleid aangepast en compliant gemaakt aan de General Data Protection Regulation (GDPR). Door, onder andere, het adviseren bij de implementatie van het gegevensverwerkingsregister en door het opstellen van awareness posters en privacyverklaringen heeft Solutio proces optimalisatie b.v. Chugoku Paints b.v. kunnen bijstaan bij de correcte verwerking van persoonsgegevens binnen de organisatie.’ – Chugoku Paints b.v. (Heijningen)

‘Vermaas Inspectie & Service B.V. inspecteert en onderhoudt stookinstallaties. Aan deze werkzaamheden liggen de theoretische eisen van de SCIOS-regelgeving, gebaseerd op NEN-ISO 9001: 2015 ten grondslag. Los daarvan heeft Vermaas B.V. een veiligheidsmanagementsysteem volgens VCA* ingevoerd. In een nauwe samenwerking hebben Vermaas B.V en Solutio B.V. de praktijk en de theorie succesvol gecombineerd in werkbare managementzorgsystemen voor veiligheid en kwaliteit. Met certificaat.’ – Vermaas Inspectie & Service B.V. (Halsteren)

‘Solutio heeft voor 4Evergreen ook dit jaar weer het werkbelevingsonderzoek 2018 uitgevoerd. Dit op de voor Solutio herkenbare professionele manier met de heldere manier van rapporteren en communiceren.’ 4Evergreen vindt het belangrijk om van haar medewerkers te horen welke elementen in de organisatie als prettig worden ervaren en welke elementen verbetert moeten worden. Met de informatie die Solutio ons presenteert kunnen we als bedrijf beter sturen op de verbetering van de werkbeleving en tevredenheid van onze medewerkers.’ – 4Evergreen (Steenbergen)