icon

Arbo & Veiligheid

Arbo en veiligheid eisen verankeren voor een veilige, gezonde werkomgeving

De wereld is continu in beweging. Zo worden er voortdurend nieuwe processen, machines of technologieën geïntroduceerd. Al deze aanpassingen leiden uiteraard tot aanpassingen van de regels en eisen waar uw organisatie aan moet voldoen. Met gedegen Arbo advies voorkomt u niet alleen civiel- en strafrechtelijke risico’s, maar verbetert u ook het bedrijfsresultaat.

 

De voordelen van Arbo en veiligheid advies

Voor organisaties is het soms lastig om tijdig mee te gaan met de verschuivingen in wet- en regelgeving die worden opgedragen door de overheid. Het is daarom van belang dat hier structureel aandacht aan wordt besteed, zodat u niet alleen op dit moment aan alle eisen voldoet, maar u ook voorbereid bent op de toekomst. Aandacht voor Arbo en veiligheid leidt namelijk tot competente en gemotiveerde medewerkers en minder verzuim. Daarnaast krijgt de klant meer vertrouwen in uw organisatie en krijgt u sneller een positieve beoordeling bij aanbestedingen. Met een expert op het gebied van Arbo en veiligheid tilt u uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau.

Solutio heeft vele jaren ervaring op het gebied van Arbo en veiligheid. Wij kennen de risico’s die het niet naleven van de regelgeving met zich meebrengt en helpen u dit graag te voorkomen. De Risico- Inventarisatie & -Evaluatie vormt bij Solutio altijd het uitgangspunt om de eisen van Arbo en veiligheid te borgen. Aan Solutio heeft u een partner op nationaal en internationaal vlak waar u voor een lange termijn op kunt bouwen. Hierbij hanteren wij een unieke werkwijze met een zelfontwikkelde tool.

 

Een totaaloplossing voor uw organisatie

Wij leggen allereerst uw gehele bedrijfsproces modulair vast. Hiermee worden alle kansen in de verschillende deelprocessen zichtbaar; van businessplanning tot ondersteunende processen als HR. Dit wordt compact en overzichtelijk gemaakt in een plan van maximaal 35 pagina’s. Dit vormt de basis van het Arbo advies, inclusief veiligheid, gezondheid en welzijn. Met de implementatie van ons Plug-In Managementsysteem© lopen alle deelprocessen in elkaar door, waardoor één geïntegreerd managementsysteem ontstaat. Hier maakt Arbo en veiligheid advies een wezenlijk onderdeel van uit. Om gezond en veilig te kunnen werken, moeten medewerkers soms ook trainingen & opleidingen volgen. Solutio ontzorgt u graag volledig en regelt ook dit soort zaken voor u. Wilt u alle eisen van Arbo & Veiligheid in uw bedrijfsprocessen verankeren? Dan heeft u aan Solutio een goede partner.

Lees meer over onze werkwijze

Normen, standaards, richtlijnen, wet- & regelgeving:

Het Plug-In Managementsysteem© van Solutio wordt volledig toegespitst op uw bedrijf/organisatie. Wij doen alles in samenspraak met u, zodat we tot de beste resultaten kunnen komen en u het Arbo advies, inclusief veiligheid, gezondheid en welzijn, direct toe kunt passen. Met onze unieke aanpak is uw organisatie voorbereid op de toekomst en kunt u onder andere aan de volgende normen, standaards, richtlijnen, wet- & regelgeving voldoen:

VGM-plannen

Veiligheid Gezondheid & Milieu plannen voor projectveiligheid

Calamiteitenplannen

Ontruimingstekeningen

Volgens de laatste NEN normen, op ieder gewenst materiaal te drukken

Neem contact op met Solutio

Wilt u meer weten of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@solutio.nl Bel ons: +31 164 234 003