Hanteert u de Plan – Do – Check – Act cyclus al in uw bedrijf?

Hanteert u de Plan – Do – Check – Act cyclus al in uw bedrijf?

Je kent het wel: dat ene goede plan wordt waargemaakt, er komt ontzettende nuttige informatie uit naar voren in een prachtig overzicht of rapport en … daar houdt het dan ook weer op! Eeuwig zonde van de moeite en investering!

In de praktijk gebeurt het bij bedrijven vaak dat de Plan – Do – Check fases worden uitgevoerd, maar dat de Act fase achterwegen blijft. Omdat de cirkel dan niet rond is komen organisaties niet op een hoger plan en blijven verbeteringen onbenut.

Solutio heeft jarenlange ervaring met continu verbeteren, ISO 9001 en de PDCA-cyclus. Met onze expertise begeleiden we onze klanten met het opzetten van effectieve (gecertificeerde) managementsystemen.

Benieuw wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Kijk dan snel op Solutio.nl

Of neem vrijblijvend contact met ons op via:
☎️: 0164-234003
📧: info@solutio.nl

#Solutio #procesoptimalisatie #PDCA #SHEQ #Kwaliteit #managementsysteem #iso9001

Neem contact op met Solutio

Wilt u meer weten of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@solutio.nl Bel ons: +31 164 234 003