HET IS DE WEEK VAN DE RI&E

Een gedegen en goed geïmplementeerde RI&E verhoogt de veiligheid, voorkomt ziekteverzuim, verhoogt de medewerkersbetrokkenheid en geeft impuls aan de productiviteit, dat is winst voor allemaal!

Deze week staat in het teken van de veiligheid in organisaties met personeel. Hoe veilig voelen medewerkers zich eigenlijk? Vanzelfsprekend neem je de veiligheids- en gezondheidsmaatregelen op in de RI&E en implementeer je deze, maar hoe staat het in de praktijk met de veiligheidscultuur? De week van de RI&E is een goed ijkpunt om hier bij stil te staan.

Solutio proces optimalisatie b.v. heeft jarenlange ervaring met het opstellen van RI&E’s op maat voor o.a. het MKB en in de (chemische) industrie.

Mocht je in de week van de RI&E een RI&E laten opstellen door Solutio, ontvang je tijdelijk gratis onze veiligheid self-scan. De uitkomsten van de veiligheid self-scan worden meegenomen in de uitwerking van de RI&E, de verbetermaatregelen worden in een praktisch plan opgenomen. Hiermee kunnen direct de meest doeltreffende verbeteringen worden doorgevoerd.

Voor ondersteuning of meer informatie, neem contact op met onze adviseurs via:
0164 23 40 03 of
Info@solutio.nl.

#rie #hrm #personeel #verzuim #preventie

(24-09-2020)

Neem contact op met Solutio

Wilt u meer weten of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@solutio.nl Bel ons: +31 164 234 003