Felicitaties voor Grafisch Bedrijf Goes B.V. met het behalen van de Groene Pluim

Gefeliciteerd Grafisch Bedrijf Goes B.V., Chris Van Antwerpen met het behalen van de Groene Pluim! Als bestuurslid van De Groene Pluim heeft Maarten van Beek van Solutio proces optimalisatie b.v. voor de accreditatiecommissie van De Groene Pluim een audit mogen uitvoeren bij het Grafisch Bedrijf Goes B.V.

Tijdens deze audit is beoordeeld dat zij op unieke wijze invulling geven aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de United Nations. Duurzaamheid zit in de bedrijfscultuur en de vezels van dit MKB-bedrijf verweven.

Recent heeft dit bedrijf de stimuleringsprijs mogen ontvangen uit handen van Wethouder Joost de Goffau. Met deze prestigieuze prijs onderscheidt dit bedrijf zich als voorbeeldbedrijf op het gebied van duurzaam ondernemen.

Neem contact op met Solutio

Wilt u meer weten of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@solutio.nl Bel ons: +31 164 234 003