De week van de RI&E is uitgesteld maar daarom niet minder relevant

De week van de RI&E is uitgesteld maar daarom niet minder relevant

Juist in deze tijd staat veilig en gezond werken voorop! Iets wat overigens ook geldt voor werken vanaf de thuiswerkplek.

Jaarlijks overlijden ruim 4.000 mensen aan de gevolgen van beroepsziekten en nog eens tienduizenden mensen raken (deels) arbeidsongeschikt. De RI&E helpt op een gestructureerde manier risico’s in kaart te brengen en maatregelen te nemen. Zodat persoonlijk, maar ook bedrijfsmatig leed voorkomen kan worden. Voldoet u aan de wet- en regelgeving op het gebied van Arbo, Veiligheid, Gezondheid en Milieu? En beschikt u dus over een RI&E met plan van aanpak?

Solutio proces optimalisatie helpt u graag bij het opstellen of updaten van uw RI&E. Heeft u interesse in een vrijblijvend, verkennend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op: info@solutio.nl, 0164-234003.

Neem contact op met Solutio

Wilt u meer weten of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@solutio.nl Bel ons: +31 164 234 003