PSO-keurmerk aanvraag binnen één week! 

PSO-keurmerk aanvraag binnen één week!

Bent u al bekend met de voordelen van een PSO-keurmerk?

Zo helpt de Prestatieladder Socialer Ondernemen u bij het aantonen van een actief participatiebeleid en SROI-bijdrage binnen uw organisatie. U toont tevens aan dat u tot de koplopers van uw regio behoort op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Daarbij versterkt u uw relatie met vakbonden en de (semi)overheden. Met name bij aanbestedingen heeft een PSO-keurmerk een voordelig effect.

Maar wat kan Solutio proces optimalisatie voor u betekenen? Wij zorgen ervoor dat u binnen één week een PSO-keurmerk aanvraag kan indienen. Wij bieden voorbeeld processen ‘socialer werken volgens PSO’ aan die op maat in uw organisatie kunnen worden geïmplementeerd. Tevens trainen wij leermeesters, jobcoaches en projectleiders in het begeleiden van PSO-doelgroep medewerkers.

Bent uw nieuwsgierig geworden wat Solutio voor u kan betekenen?  Neem contact op voor meer informatie

Neem contact op met Solutio

Wilt u meer weten of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@solutio.nl Bel ons: +31 164 234 003